min omgivning

Jag anses av min familj vara lite besatt. Visst, jag har legat sömnlös vissa nätter för att en färgton är fel men jag är inte som många tror en totalt hängiven konstälskare. Man kan leva utan konst. Viktigast är de som är omkring oss men konst gör det så mycket roligare bara. Jag tror att om vi omger oss med saker av betydelse så blir livet bättre. De vackraste hemmen handlar inte om prislappen även om det underlättar om man har. De roligaste inredningarna har varit hos de lite udda folket. Skulle jag önska något av oss människor i detta ämne så är det att ösa på lite bara. Köp lite konst som du gillar, strunta i om den matchar soffan utan ha den för att den berikar dig och skaffa dig senare en snygg soffa till konstverket, omvänd ordning. Det kan vara bra att tänka på vad vi omger oss med i stort och smått. Välkommen till min omgivning!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln